Amazon Alexa Ledvance Smart+

"Alexa, tænd lyset!"

Super cool: Styr dine SMART+ produkter med stemmen

Alle taler om Amazon Echo. Og til Amazon Alexa. Inklusive SMART+. Den stemmestyrede assistent, som kan forbindes med forskellige gadgets i vores hjem. Du kan tale til Alexa og styre din personlige belysning med stemmen. Her kan du se, hvordan det fungerer, og revolutionere belysningen i dit hjem.

Var denne tankegang blevet søsat for nogle årtier siden, ville folk sikkert have grinet og rystet på hovet. Tanken om at tale med dine gadgets derhjemme var sikkert urealistisk eller for futuristisk til at blive taget alvorligt. Men i dag er sådan en tanke en realitet – og tilmed mere og mere populær.

Amazon Echo

Vi præsenterer Amazon Alexa

Amazon Echo er en smart-højttaler. En smart-enhed, der reagerer, når du siger "Alexa". På kommando kan Alexa (bl.a.) fortælle dig, hvad klokken er, opdatere dig om vejret, spille musik, indstille alarmer, oprette indkøbssedler og besvare spørgsmål vedrørende din kalender. Og styre belysningen i dit hjem – via SMART+.

Alexa møder SMART+

Du kan styre SMART+ produkter via Alexa. Det eneste, du behøver derudover, er et smart-belysningssystem. Fx OSRAM LIGHTIFY eller Philips Hue. Slut et af disse systemers gateway til Amazon Echo. Og forbind SMART+ lyskilder og armaturer trådløst med gatewayen.

Og så er du faktisk klar. Sig: "Alexa, tænd lyset i stuen" – så tænder lyset i stuen. Sig: "Alexa, dæmp lyset" – og så sker det. Takket være Alexa, er det sandsynligvis helt slut med at rejse dig fra sofaen eller fra din varme seng for at betjene belysningen. Det lyder som en fantastisk bofælle for os!

Smart+ logo

Sådan fungerer Amazon Echo

Amazon Echo, en gateway og Smart-lyskilder

Amazon Echo