Forbruger
Land
Belysning til soveværelset

DIT SOVEVÆRELSE

TIL AT PUTTE OG HYGGE

Soveværelset er et sted, hvor man slapper af og hviler. Lys spiller en vigtig rolle i den forbindelse. Med en gennemtænkt plan for LED-belysningen sikrer du det rigtige lys på de rigtige steder og indhyller din drømmeverden i en hyggelig stemning. Og du vil helt sikkert ikke få mareridt af din næste elregning. Den nyeste LED-teknologi er en yderst alsidig belysningsløsning, der også er yderst økonomisk.

VIGTIGE ELEMENTER

TIL BELYSNINGEN I SOVEVÆRELSET

Belysning til soveværelset

Vær opmærksom på følgende tre ting:

  • Grundbelysning er påkrævet, så du kan klæde dig på i optimal belysning på mørke vintermorgener eller om aftenen, og så du aldrig overser noget, når du rydder op.
  • Områdebelysning, fx ved sengen. Husk at tænke på læselys.
  • Indirekte belysning omkring sengen i soveværelset skaber en hyggelig stemning: ideelt til romantiske stunder for jer selv. Du bør ideelt set bruge flere lyskilder til garderobeskabe, kommoder eller hylder, alternativt kan du bruge væglamper.

Få en blid start på dagen

med LED-belysning i soveværelset

En ny dag i soveværelset, og vi starter ofte om morgenen i mørke og vender tilbage om aftenen efter solnedgang. Klar grundbelysning hjælper dig med at komme op om morgenen og giver tilstrækkeligt lys om aftenen til at hjælpe dig med at gøre dig klar, når du skal ud om aftenen. Til nybyggeri med lavt til loftet er LED-belysning i soveværelsesloftet ideelt: Fordel individuelle spots over hele loftet for at belyse rummet jævnt. Pendler er mere velegnede til steder, hvor der er højt til loftet.

Vores råd: Du kan opnå en flot effekt med en lysspreder, som spreder lyset fra en loftslampe i stjerneform over hele loftet.

Hvad skal man gøre med skråvægge?

Med LED-lys er belysning i et soveværelse med skråvægge blevet legende let. Du kan installere individuelle spots i skråvæggene eller hænge en smal lysskinne, hvor skråvæggen møder det flade loft. I lange, smalle loftsværelser fungerer flere pendelarmaturer ved siden af hinanden rigtig godt: De adskiller sengen visuelt fra resten af soveværelset.

Se, hvad der er i din garderobe hver gang

Ekstra belysning i garderoben i soveværelset er praktisk: Ofte falder lyset fra loftslamperne på dig bagfra, så din skygge skjuler indholdet i garderobeskabet. Belysning med en bevægelsessensor er en ideel løsning: Lyset tændes og slukkes automatisk, når garderobedøren åbnes og lukkes.

Belysning til soveværelset

KLART OG PRÆCIST

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

1. Hvilken farvetemperatur er bedst til soveværelser?

Varmt, hvidt lys på 2.700 kelvin er ideelt til komfortabel soveværelsesbelysning.

2. Hvor mange lumen bør soveværelsesbelysning have?

Loftsspots bør let kunne lyse op med kraftigt lys. Gå efter omkring 730 lumen, hvilket svarer til en almindelig 60 watt pære. Sengebordslampen bør have 350-400 lumen, så du uden besvær kan læse i sengen.

Slap godt af:

LED-belysning i soveværelset, som du kan falde i søvn til

Uanset om du vil tilbringe lidt stille tid alene i soveværelset eller planlægger en romantisk stund for to, kan den rette belysning i soveværelset skabe den perfekte stemning. Her er nogle af de bedste tip til at skabe en hyggelig stemning i soveværelset:

  • Langs væggen i soveværelset kan du bruge indirekte belysning i form af gulvspots, der lyser opad eller lamper på væggen, der lyser nedad.
  • LED-bånd på sengegærdet, langs siderne af sengen eller under en hylde skaber interessante lyseffekter – via en app eller fjernbetjening.
  • Små sengelamper giver tilstrækkeligt lys til læsning. Hvis de er justerbare, kan du også rette lyset mod hjørnet af rummet.
  • Kan du lide at kigge på stjernerne sammen med din elskede? Så er stjernehimmelbelysning i soveværelset en vidunderlig romantisk idé.
  • I et tomt hjørne kan du stille en gulvlampe, der diskret oplyser dette område i rummet.
  • Det er nemt at styre soveværelsesbelysningen via smartphone eller stemmekommandoer: Du skal bare sige til, så kan væglamper dæmpes eller slukkes helt, når du vil sove.

Glæd dig til søde drømme med smagfuldt designet soveværelsesbelysning, og søg online efter de rigtige LED-lyskilder til din belysning.

Velegnede produkter til soveværelsesbelysningen

Del siden på sociale medier