Proffesionel
Land
Belysning i hotel- og restaurationsbranchen

Belysning i hotel- og restaurationsbranchen

ALSIDIG OG UNIK BELYSNING, DER GIVER EN INDBYDENDE STEMNING

Belysning i hotel- og restaurationsbranchen

Hotel- og restaurationsbranchen er afhængig af indbydende lys som et essentielt designelement fra det allerførste øjeblik til at skabe en indbydende stemning. Innovative belysningskoncepter kan også bidrage afgørende til at give dine medarbejdere optimale arbejdsforhold og reducere energiomkostningerne. Besparelsespotentialet kan ofte være helt op til 30 procent.

Velvære kontra pres på omkostningerne: Moderne LED-teknologi bliver i stigende grad brugt af hotelejere og cateringbranchen som et middel til at skabe en indbydende og behagelig stemning for gæsterne og samtidig sænke strømforbruget. Der kan skabes et stemningsfuldt, men energieffektivt interiørdesign med vores LED-belysningsløsninger, som kombinerer varm, stemningsbelysning med lang levetid og ekstremt lave energiomkostninger.

Kundefordele

Oplev velvære

  • Lys som en velværefaktor for gæster: harmonisk kombination af generel og effektbelysning
  • Multifunktionel belysning til forskellige formål: fritid, arbejde, søvn
  • Brugervenligt: brugervenlig belysning, der kan dæmpes

 

Energibesparende og omkostningsbesparende

  • Vores serviceydelser – gennemgang af energiregnskab, belysningsberegninger og LED-belysning (energibesparelser på op til 90% ift. halogen) – giver hurtig tilbagebetalingstid og hjælper med at opfylde energibesparelsesmål
  • Støtte til at blive miljøcertificeret

PASSENDE PRODUKTER

ER DU INTERESSERET I LIGNENDE INDHOLD?

Hotel- og restaurationsbranchen bliver mere og mere krævende – den skal konstant opfylde flere mål og varetage flere opgaver, mens den altid skal skille sig ud og tilpasse sig sine gæster.

Kontakt os! Lad os sammen gøre projekter til virkelighed.

Salgschef og Brancheansvarlig

Bjarne Eschen

Bjarne Eschen er ansvarlig for administration af projektsalg og brancheløsninger inden for belysning til det professionelle marked i Danmark.

Del siden på sociale medier