Proffesionel
Land
Belysning i sundhedssektoren

Belysning i sundhedssektoren

Den perfekte belysning i alle situationer – til patienter og sundhedspersonale

Belysning i sundhedssektoren

Førsteklasses belysning er absolut påkrævet i sundhedssektoren. Det kan hjælpe læger og terapeuter under behandling og fremme helingsprocessen hos patienter pga. en øget velvære. Jo mere systematisk godt lys, der bruges på hospitaler, i lægekonsultationer, på plejehjem, plejecentre og rehabiliteringsklinikker, desto større er virkningen på patienterne.

Jo mere naturlig effekten af kunstigt lys er, desto større er følelsen af velvære blandt patienter, personale og pårørende. Det rette lys på det rette tidspunkt på det rette sted kan være en kritisk konkurrencemæssig fordel i et sundhedssystem, der er karakteriseret af akut omkostningsbevidsthed. Hertil kommer besparelser som følge af lavere energiomkostninger.

Kundefordele

Hospitaler og lægepraksisser

  • Funktion og velvære: altid den perfekte belysning til behandlings- og patientområder
  • LED-belysning har en lang levetid og giver intelligente, omkostningseffektive løsninger

 

Plejehjem og rehabiliteringscentre

  • Harmonisk belysning forbedrer synligheden og orienteringsmuligheder
  • Klar belysning uden blænding

PASSENDE PRODUKTER

Lignende projekter

Stigende omkostninger, nye teknologier og behandlingsmetoder, patienter med stigende behov, en ældre befolkning – lægepraksisser og dem, der står for driften af hospitaler og plejehjem skal håndtere disse udfordringer. Når alt kommer til alt, kan det rigtige lys være en ekstremt vigtig konkurrenceparameter!

Kontakt os! Lad os sammen gøre projekter til virkelighed.

Salgschef og Brancheansvarlig

Bjarne Eschen

Bjarne Eschen er ansvarlig for administration af projektsalg og brancheløsninger inden for belysning til det professionelle marked i Danmark.

Del siden på sociale medier