Proffesionel
Land
Udendørs belysning

Udendørs belysning

GENKENDELSE, ORIENTERING, REAKTION

Udendørsbelysning

Moderne belysningsteknologier har efterhånden også erobret natten. Ud over dekorative formål giver intelligent designet udendørs belysning en øget følelse af tryghed, især i bymæssig bebyggelse. Det er rart for medarbejdere og forbipasserende, når de tydeligt kan se, hvad der ligger forude, især i det offentlige rum, men også i nærheden af afsidesliggende bygninger.

I de senere år er udendørs belysning til prestigefyldte bygninger især begyndt at dukke op som en bæredygtig tendens. Ud over baggrundsbelysning og effektbelysning af arkitektoniske detaljer giver veltilrettelagt belysning en øget fornemmelse af sikkerhed og mulighed for orientering, især på offentlige områder som busstoppesteder og offentlige mødesteder.

Kundefordele

Orientering og tryghed

  • Målrettet belysning hjælper folk med at orientere sig
  • Belysning afslører faremomenter og mindsker antallet af ulykker
  • Tidligere identifikation af enkeltpersoner, køretøjer, grænser og forhindringer

 

Miljøbevidsthed

  • Præcis planlægning afværger lysforurening

PASSENDE PRODUKTER

Er du interesseret i lignende indhold?

Sikker, bæredygtig og attraktiv udendørsbelysning er meget vigtig for livet i byområderne, da den tjener både dekorative og sikkerhedsrelaterede formål.

Kontakt os! Lad os sammen gøre projekter til virkelighed.

Salgschef og Brancheansvarlig

Bjarne Eschen

Bjarne Eschen er ansvarlig for administration af projektsalg og brancheløsninger inden for belysning til det professionelle marked i Danmark.

Del siden på sociale medier