Proffesionel
Land

DIALux og RELUX

Lighting design software

LEDVANCE understøtter DIALux og RELUX - verdens førende softwareapplikationer til professionel lysplanlægning. Find den sidste nye information og download software her.

LEDVANCE online armatur-PlugIn DIALux

DIAlux giver mulighed for at specificere lyskilden i et armatur, som lever op til kravene i dine belysningsprojekter.

Du installerer plugin'et på din pc ved at hente .zip-filen, pakke den ud og starte den indeholde .exe-fil.

DIALux plugin indeholder en opdateringsfunktion: Ved at klikke på knappen "Opdatér" søger programmet efter nye produktdata og opdaterer automatisk din database.

Om DIAL

DIAL har udviklet DIALux, verdens førende software til planlægning, beregning og visualisering af indendørs og udendørs belysning. Lysplanlægningsværktøjet har et samfund på mere end 700.000 brugere og er tilgængeligt på 25 sprog. Alle større armaturproducenter tilbyder digitale produktdata til planlægningsformål i DIALux. Softwaren gør professionelt lysdesign lettere og tilgængeligt for alle. Som platform og værktøj forbinder det planlæggere og producenter over hele verden.

Alle LEDVANCE-armaturprodukter fås også i LUMsearch , et andet DIAL-værktøj til professionelle. LUMsearch hjælper designere og planlæggere med at søge efter og vælge produkter, idet tanken er, at bladring gennem papirkataloger og besøg af utallige websteder nu er forældede aktiviteter. Produkterne er beskrevet detaljeret, og brugerne kan straks medtage produkter fra DIALux-partnere som LEDVANCE i DIALux-planlægningsværktøjet og komme i kontakt med deres producenter.

Del siden på sociale medier