Om LEDVANCE

Om LEDVANCE

Kort om LEDVANCE

LEDVANCE er en af verdens førende producenter inden for generel belysning til eksperter og slutbrugere og tilbyder et bredt udvalg af LED-armaturer, avancerede LED-lyskilder, intelligente og netværksforbundne Smart Home- og Smart Building-løsninger samt traditionelle lyskilder.

Virksomheden udsprang af OSRAMs aktiviteter inden for generel belysning og ejes nu af den kinesiske belysningsvirksomhed MLS Co., LTD. (MLS). Med kontorer i over 50 lande og forretningsaktiviteter i over 140 lande har LEDVANCE enestående adgang til det globale marked, som er baseret på mangeårige tillidsfyldte relationer til kunderne og et stærkt distributionsnetværk. Baseret på vores dybdegående forståelse af det generelle belysningsmarked, moderne teknologier og skiftende behov hjælper vi både direkte og indirekte kunder med deres specifikke og individuelle krav.

I regnskabsåret 2017 opnåede LEDVANCE en omsætning på ca. 1,9 mia. euro. Efter aftale med OSRAM vil LEDVANCE fortsætte med at bruge det veletablerede OSRAM-mærke (SYLVANIA i USA og Canada) til mange af sine produkter, herunder hele porteføljen af LED-lyskilder og traditionelle lyskilder. For sit udvalg af professionelle LED-armaturer, som markedsføres via elektriske grossister, er LEDVANCE så småt begyndt at introducere LEDVANCE-mærket, også på produktniveau.

Læs mere